dimarts, 18 de desembre del 2012

Els alumnes de 6è del Vicens Vives organitzen un pessebre vivent.

Cada any, els alumnes de 6é de primària de l'escola Jaume Vicens Vives de Roses, organitzen una activitat relacionada amb el Nadal de la qual en gaudeixen tots els estudiants d’aquest centre d’infantil i primària del municipi. L’any passat van realitzar una representació dels pastorets, de la qual en van poder gaudir des dels alumnes de P3 fins a 5è, i aquest 2012, han organitzat amb l’ajuda dels mestres, un pessebre vivent.
Pessebre que s’ha dut a terme aquest dimarts 18 de desembre durant tot el dia, i el dimecres 19 només al matí.
Els decorats, també han estat fets pels mateixos alumnes que participen al pessebre com a figurants, utilitzant materials reciclats com ara llençols, paper, cartons... i la vestimenta que han utilitzat ha estat cedida per amics i pares dels alumnes.
En total són 45 nens i nenes els que han participat en aquest pessebre vivent, els quals han estat treballant al llarg de tota una setmana en el muntatge d’aquest.


El pessebre s’ha dut a terme al gimnàs i al passadís de l’edifici central de l’escola, on s’han distribuït els 5 quadres amb que comptava aquest.
Un romà et donava la benvinguda al pessebre, que s’iniciava amb el quadre dels dimonis que repicaven una olla. Tot seguit venia el quadre de l’anunciació format per un àngel i tres pastors. Seguidament hi havia el quadre del naixement que donava pas a l’arribada dels reis mags d’orient acompanyats pels seus respectius patges. Mentre que aquest 1r pessebre vivent finalitza al gimnàs amb el quadre del mercat.

divendres, 14 de desembre del 2012

LA MEVA EXPERIÈNCIA AL CONSELL D'INFANTS DEL PLA DE BARRIS


Vull explicar què és el que hem fet a la reunió, on ha estat i si m’ha agradat. Comencem.

En primer lloc, vam anar a la sala de plens de l’Ajuntament i els representants de cada escola vam seure a les butaques dels regidors i regidores davant dels nostres respectius murals. Els regidors ens van refrescar la memòria i després vam explicar tot el que hi havia als murals de les escoles els respectius representants.

Després ens van passar unes diapositives sobre les idees que havien recollit entre els cinc murals, entre ells el manteniment, la separació de l’espai de joc, els noms de cada zona i altres temes més.

A continuació han vingut els altres regidors i els vam explicar els murals i vam llegir les diapositives. També ens van preguntar si ens va agradar participar en aquest projecte i tots vam dir que sí. Després ens van fer dues fotografies: una amb els regidors que ens van ajudar i una altra amb els altres regidors.

Per últim vull dir que ha estat una experiència molt divertida i que m’ha agradat molt. Bé, això ha estat tot el que us volia dir.

Sheng
5è A

dilluns, 10 de desembre del 2012

VISITA DEL PATGE REIAL


Dimecres 5 de desembre.

Aquest matí ha vingut a visitar-nos a lescola el Patge Reial. Ens ha explicat que els Reis de lOrient només són tres i tenen molta feina, que per això ha vingut ell.
Els nens i les nenes d'Educació Infantil i de Cicle Inicial hem anat a dur-li carta perquè les entregui al Reis. Ens ha dit que havíem de portar-nos molt bé, i no fer enfadar gens als pares ni a les mestres ...
Ens ha dut un petit obsequi per cada nen de part de ses Majestats.

L'A.M.P.A de l'escola ha acompanyat el patge en tot moment. Han vigilat que totes les cartes arribin als seus destinataris.



Com que els més grans de lescola no és volien perdre la visita reial, el patge els ha anat a visitar a les seves classes, i ha aprofitat per fer-los entrega del detall que portava per cadascun d'ells de part dels Reis.

Les nostres cuineres també han entregat les seves cartes al Patge Reial.