dimarts, 24 d’abril del 2012

La llegenda de Sant Jordi

Aquesta tarda alguns dels i de les mestres de l'escola i personal no docent han representat la llegenda de Sant Jordi per a tots els nens i les nenes de l'escola, excepte els infants de P-3.

L'obra ha estat molt bé i hem gaudit d'una tarda al teatre.

Si voleu tornar a reviure aquest moment, us adjuntem les fotografies i el vídeo.


Felicitats i moltes gràcies a totes les persones que han fet possible aquesta experiència.


_________________________________________________________________________________


Els Mestres de l'Escola Jaume Vicens Vives de Roses representen la llegenda de Sant Jordi al TMR.



Els professors de l'escola Jaume Vicens Vives de Roses es van convertir en una estona en actors, amb la representació de la llegenda de Sant Jordi que van fer per tots els alumnes del centre aquest passat dimarts 24 d’abril al teatre municipal. En aquesta representació, hi van participar més d’una vintena de mestres d’aquesta escola de Roses, que es van animar en portar al teatre municipal la representació d’aquesta tradició catalana amb una adaptació lliure de David Pujol, a partir de textos de Jordi Vinyes, Josep Carner, i Rubén Darío, amb músiques de Dàmaris Gelabert, José Maria Pagán i Handel. L’historia era explicada per una narradora, que donava pas a les diferents escenes que es van anar desenvolupant a dalt de l’escenari del teatre rosinc, de les quals en van poder gaudir els més de 400 escolars del centre que van assistir com a públic d’aquesta representació, amb la qual els mestres els van voler obsequiar amb aquesta activitat. David Pujol, professors d’aquest centre educatiu d’infantil i primària, el qual va ser l’encarregat de confeccionar el guió d’aquesta representació ens explica d’on va sortir la idea de representar per a tots els alumnes aquesta llegenda.


dilluns, 23 d’abril del 2012

Per Sant Jordi... La revista escolar Companys

Com cada any, l'escola edita la revista escolar "Companys".
La podeu comprar a l'escola, a la parada de l'entrada; si no sou a temps la podeu demanar als alumnes de sisè.
La revista val dos euros. Els diners aconseguits amb la venda de les revistes són per ajudar econòmicament als/a les alumnes de sisè a pagar les colònies.

Us presentem la portada i l'índex.
Quan exhaurim els exemplars, la publicarem online.